• Szemében látok egy kisebb fekete pontot

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Nemrég érdekelni kezdett, hogy miért látok egy kisebb fekete úszó pontot a szememben eddig nagyon nem zavart de most kicsit aggódok mert nem tudom, hogy pontosan miért van és hogy menjek-e vele orvoshoz és hogy esetleg van-e rá gyógymód.

        Dr. Cserháti Zoltán válasza a úszkáló homály témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy ez a pont mozog-e a tekintettel együtt? Olyan, mint úszkálna valami, és leginkább fehér fal előtt világosban látható vagy mindig, mindenhol? Nagyon nehéz ilyen módon válaszolni arra, hogy mi is ez valójában, de tekintettel a fiatal korra, és, hogy zavaró érdemes egy gyermekszemészetben jártas kollégának megmutatni. Remélem segítettem.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 09., 22:15; Megválaszolva: 2019. július 12., 01:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: