• nyirbéltek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Minda kétszemem felét sárga folt van voltam mán vérvételen semi rosz nincs avérembe koleszterinem jó voltam szemészeten és aszt monta doktornő hogy lekel csípni de én nagyon félek mert el fogja zsibasztani félek hogyneme ártanifog aszememnek a zsibasztás mitegyek nem tudom segicsen nem fáj sárgafolt köszönöm

        Dr. Árki Ildikó válasza a szemészet témában

        Tisztelt Levélíró! Levele nem teljesen értelmezhető.Kétségeit beszélje meg a kezelőorvossal, szemésszel, bizonyára meg fogja nyugtatni Önt.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. január 30., 20:43; Megválaszolva: 2016. január 30., 23:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés