Lehet ettől?

Tisztelt Doktornő! Az elmúlt hetekben vettem észre, hogy a bal szememre távolra homályosabban látok, mint a másikkal. A szemem eres, de nem váladékozik, nem fáj. Rengeteg időt töltök a monitor előtt. De van két fogam, ami gócos. Az lenne a kérdésem, hogy a monitor miatt ez lehetséges? Valamint ha a fogaimtól lenne, de ezeket a fogakat eltávolítanák akkor helyreállna? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Hangyál Éva válasza gyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

Szemészeti vizsgálat nélkül nem tudok véleményt mondani.

Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2016. január 26., 15:24; Megválaszolva: 2016. január 28., 18:44
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Chorioretinitis
Tisztelt Doktorúr/nő! Kb. 2 hónapja enyhe influenzaszerű tüneteket észleltem magamom és feltűnt,hogy könnyesebb a jobb szemem,egy kicsit fájt és...
Szemprobléma
Tisztelt Doktornő! Idén tavasszal volt egy enyhe gyulladás (kötőhártya? ) a bal szememen, melyre kaptam szemcseppet. A gyógyulás után 1-2 héttel...
Mennyi ideig használhatom a Tobradex...
Tisztelt Doktornő! Kontaktlencsét használok, január 18-án bontottam az új "adagot", ami után elkezdett fájni szemem, úgy éreztem a lencse töri...
Mitől fájhat a szemem?
Tisztelt doktornő évek kb. 10 év óta visszatérő episcleritis-em van ezt állapították meg. Régebben ritkábban, most főleg télen nem akar már...
Nyák a szemgolyón
Tiszteletem! A szemgolyómon, egy kis kiterjedésű áttetsző nyák csomó keletkezik néha, aztán általában pár nap alatt eltűnik. Látásban nem...