Tompa látás

Azt szeretném kérdezni, hogy a bal szemem 40%.os a jobb pedig teljesen egésséges valamint a térlátásom nincs, műtéti úton lehetne e ezt kezelni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangyál Éva válasza a látás témában

Tisztelt Kérdező! A tompalátás a látópálya speciális működészavara, amit gyermekkorban lehet kezelni szemüveggel és/vagy a jó szem takarásával. Műtéttel semmilyen életkorban nem lehet javítani rajta. Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2016. január 26., 14:37; Megválaszolva: 2016. január 28., 18:42
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Remeg egy pont a látótérben
Látótér vizsgálat
Oct vizsgàlat
Apró foltok a látótérben