szurke folt a szem elott

Tiszteld Doktorno, az elmult 6 honapban 5.ik alkalommal fordul elo, hogy nagyon lassan (10-20 masodperc) egyik szemem (nem mindig ugyanaz) elhomalyosodik majd csak egy savban latok korulotte vilagos szurke minden, a sav vizszintesen van alatta felette szurke minden es ha a fejem fel es le mozgatom akkor is csak ugyanazt a savot latom (pl egy elottem allo szemelyt tetotol talpig latom de ha a masik szemem behunyom akkor csak mellkasat latom) az egesz folyamat kb 1 percig tart utanna krisztalyosodik a szurke folt majd eltunik....teljesen fajdalommentes es soha nem is volt semmilyen problemam a szememmel...az elmult 6 honapban amiota ez elofordult az eletvitelemen semmi nem valtozott egy kivetellel az etkezesem nagyon a cukros etelekre alapul napkozben es kave, kola meg energiaitalokra.Valaszat elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangyál Éva válasza látótér kiesés témában

Tisztelt Kérdező!

A kávé, a cola és különösen az energia italok olyan mennyiségű koffeint juttathatnak a szervezetébe, ami keringési zavart okozhat az agyban. Ezek a tünetek a "szem-migrénnek" megfelelő panaszok. Minél előbb csökkentse a koffein fogyasztást és amennyiben nem szűnnek a panaszai forduljon orvoshoz.

Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2015. július 04., 17:53; Megválaszolva: 2015. július 17., 10:46
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látótér kiesés. Természetes?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 1 hónapja észrevettem, hogy mindkét szememmel, kb. ugyanott egy folton nem látok. Szemüveges vagyok, pici tengelyferdüléssel....
Fekete foltok látás közben
Kedves Doktor/Doktor Nő! Szeretném meg érdeklődni hogy lehetséges olyan szembetegség, amit nem tudok jobban megfogalmazni és hasonlatot kitalálni...
Alsó szemhéj hámlás, bőrpír...
Tisztelt Dr. Cserháti Zoltán! Van egy visszatérő problémám, mely hosszas megfigyelés alapján sem köthető időszakhoz, életvitelhez...
Látás zavar
Tisztelt Doktor Úr, Az esetre csak erősebb fényben leszek figyelmes, gyengébb fényviszonyok mellett fel sem tűnik. Számomra halványan / gyengén...
Szemfenék ödémája
Tisztelt Doktorúr! Hétvége óta tapasztalom a következő jelenséget a bal szememben, ami egy vízszerű hullámzó látást eredményez a látómezőm...