vöros szem

TISZTELT Doktornő! erdeklodni szeretnek hogy zoldhalyogom van amit kezelek actavis szemcseppel 3 havonta jarok kontroll+ eves kontroll mindig 15 16 az ertek mind ket szememen. Mostanaban piros a szemem neha es enyhe fajdalom van a halantekaimnal neha fejem is faj. Mi lehet ez?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangyál Éva válasza glaucoma témában

Tisztelt Kérdező!

A fenti gyógyszert nem ismerem, Magyarországon nincs törzskönyvezve. Az említett szemnyomás normal értékű, de a glaucoma állapotát a látótér vizsgálattal és az OCT vizsgálattal kiegészített szemnyomásmérés mutatja. Egyébként fejfájás nem csak szemészeti ok miatt alakulhat ki. Amennyiben panaszai nem múlnak, háziorvosával beszéljen meg egy kivizsgálást.

Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2015. április 25., 21:44; Megválaszolva: 2015. május 22., 09:20
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Dioptria kérdés
Látásromlás oka így tisztázható?
Áttetsző dudor a szemfehérjén
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek