szemérfestése

Tisztelt Doktor Nő! 70 éves maminál kiderült, hogy szemérfestésre kell mennie? Ez mennyire veszélyes, illetve mennyi ideig tart a beavatkozás? Be is kell feküdnie? Illetve ami még nagyon fontos, az állandóan szedett gyógyszereket szedheti tovább rendesen, vagy a beavatkozás miatt már előtte szüneteltetni kellene? Szívére is szed gyógyszert, vérnyomás miatt és véralvadásgátló it. Köszönöm szépen szíves válaszát. Tisztelettel: Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangyál Éva válasza FLAG témában

Kedves Timea!

A flurescein angiográfia ("érfestés") nem igényel kórházi kezelést. A gyógyszereit szednie kell tovább. A vizsgálat maximum 20-30 perc.

Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2015. január 26., 13:21; Megválaszolva: 2015. január 30., 12:05
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok
Fehér pötty a vízvonalon