• Lézeres szemműtét mikortól kezdve javasolt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Már óvodás korom óta szemüveget viselek, kontaktlencsém is volt már, szemtengely ferdülés miatt. Olvastam a szemműtétről, de korom miatt ( 17 ) nem lehet még. Viszont, ha lehetőség lenne rá, mindenképpen szeretném a műtétet. Az érdekelne, lehet-e majd, ha betöltöm a 18-at, vagy utána a közeli jövőben? Valamint az árakra lennék még kíváncsi. Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a refraktiv műtét témában

        Tisztelt Kérdező! A dioptria változtató műtét abban az életkorban jön szóba, amikor már nem várható a szem változása. Átlagosan 20-22 éves korban. A műtét előtti szigorú alkalmassági vizsgálat javaslata alapján derül ki, hogy melyik típusú műtétet fogják elvégezni. A műtét ára függ a klinika árlistájától illetve a műtét típusától. Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2015. január 20., 16:41; Megválaszolva: 2015. január 30., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: