Szürkehályog utáni gyógyulás

mütét után 14 nappal véletlenül bele dörzsöltem. nem tudom hogy amiatt vagynem 19 naptól a köztes látásom elkezdett romlani csak olvasó szeműveggel látom a monitort, előtte láttam szemüvegnélkül akár 1, 5 méterről, este olyan mintha könycseppen keresztűl néznék a lámpákat két irányba fénycsóvával látom.6-7 métertől jó alátásom.ezek előfordulhatnak, még javulhat a szemcsepphatására.? a konturok jók, a szinek élénkek, az élesség is jó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangyál Éva válasza szürkehályog műtét témában

Tisztelt Kérdező!

A szürkehályog műtét után 4-6 héttel érdemes dioptria ellenőrzést végezni, mivel ennyi idő a gyógyulás. A gyulladáscsökkentő cseppet használja és várjon türelmesen.

Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2014. december 17., 09:40; Megválaszolva: 2014. december 18., 17:59
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok
Fehér pötty a vízvonalon