szemészet

szeretném megkérdezni hogy a szteroid szedése mellet lehetséges-e hogy romlik a gyereknek szeme látása. Mert nálunk folyamatosan rosszabul lát mint eddig és csak agusztusba kell visszamenni szegedre a gyerekkek. Mit tehenénk hogy ne romoljon tovább?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangyál Éva válasza a szem probléma témában

Tisztelt Kérdező! A látóideg gyulladását a fent említett gyógyszerekkel próbáljuk megszűntetni. A látásromlást a gyuilladás aktív időszakában a duzzanat, későbbiekben pedig a gyulladás lezajlása után a rostok pusztulása okozza. A kezelésről és a várható végeredményről a kezelőorvostól kell véleményt kérni. Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2014. május 22., 10:30; Megválaszolva: 2014. május 30., 11:39
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Begyulladt szem
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?