Műtét előtt állok

Tisztelt Dr.Úr/Nő/! Hosszas vizsgálat után megállapítást nyert, hogy a bal szem ideghártyája egy kis helyen levált és valószínűsítik, hogy a retine is levált /lecsúszot/. Kb. egy éve műtötték a bal szememet szürkehályoggal, lencse beépítéssel, egy idő után kisebb panaszaim voltak, néha homályosabb látás, enyhe szemgolyó fájás taintásra, de az ell.vizsgáatoknál semmit nem találtak. Majd, egy pár napja, rohamosan romlott látásom, takarások, homály keletkezett aszemembe. Hétfőn sűrgős műtétre vagyok berendelve! Lesz még rendes látásom? Mire számíthatok, hiszen úgy tudom, hogy ez egy nagyon komoly műtét, hiszen csak az oszt.vez.főorvos csinálhatja! Ami fursa, ez a bal szemem volt ajobik, a jobb szememet már korábban műtötték, azzal semmi gond. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Attila

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Juhász Levente Ákos válasza szemműtét témában

Tisztelt kérdező!

A műtét kimenetelét látás szempontjából nem lehet megjósolni. Számtalan tényező befolyásolja, a retina állapota, a leválás mértéke kiterjedése, gyógyhajlam stb stb.

Kérdés: 2013. szeptember 21., 11:20; Megválaszolva: 2013. október 13., 12:58
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
lézeres szemműtét
Üdvözlöm dr nő/úr. Azzal fordulnék önhöz, hogy -14 és -14.5 ös a szemem.Kérdésem hogy műtéttel lehet e rajta javítani és ha lehet akkor lehet e...
Aknenormin
Kedves Doktornő/Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy az aknenormin gyógyszer mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből, illetve, hogy mennyit kell várni...
Lézeres szemműtétről ismét
Tisztelt Doktornő! Előző hét kedden voltam a lézeres szemműtétet megelőző alkalmassági vizsgálaton. Még valamelyik előző válaszában írta...
Műtéti beavatkozás-idegen test
Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy az idegen test eltávolítása szemlencséből - incisio mágnes (BNO51410) mennyire bonyolult műtét? ...