Mutet utani allapot

Tisztelt Drur/nő! 2012 november7.-en operaltak, szurkehsayog mutettel, mikorra varhato az eles latas jelenleg a mutott szemem kristalyos, szines szivarvany is elo jon, es alol kor alagban kezd bezoldulni, ami eddig fekete volt forgatasanal megjelenik egy fekete valami, minek alakja olyan mint valami bogarfajta, felesegem szerint a lan, udv majko mcse rossz helyen van, ugy nezek ki mint valami zombi.Erre szeretnek onoktol valaszt kapni, normalis-e mutet utan egy nappal.varom megtisztelo valaszukat udv majko miklos

Dr. Papp Júlia válasza szürkehályog témában

Tisztelt kérdező! A műtét utáni látás alakulás nagyon nagy egyéni különbségeket mutathat. Gyakran hetekbe (átlagosan 6 hetet tekintünk a gyógyulási periódusnak) telik míg végre teljesen kitisztul a látott kép, szűnnek a panaszok. Gyakori a szúródás, homályos, torz látás, égő érzés, fény becsillanás, fényérzékenység stb. ebben az időszakban. Türelemmel kell a felírt szemcseppet használni és az előírt kontrollokon megjelenni, de addig is vigyázni a frissen műtött szemre.

Kérdés: 2012. november 08., 03:44; Megválaszolva: 2012. november 12., 13:33
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
hátsó kérgi homályok
Diffúz maghomály
Tisztelt doktor úr! a szemorvosi leletemen a következőt olvastam: Lencse Diffúz maghomály jó vv Üt tiszta. Előző válaszában azt írta,hogy a...
Szürkehályog, hogyan?
Tisztelt doktor úr! Barátnőmnél jó 10 éve, ha nem több, szürkehályogot diagnosztizáltak. Elment egy másik orvoshoz, nincs szürkehályog...
Szürkehályog: műthető-e a...
Tisztelt Doktor Nő! A tegnapi nap folyamán /aug.08-án/ szembesültem azzal, h. Édesanyám, jobb szemében a pupilla szürke színú, mivel már 12 éve...
Ez kezdődő szürkehályog?
Tisztelt doktornő! Első alkalommal kaptam ilyen diagnózis,, nagyon jól kezelt inzulinos cukorbeteg vagyok, évente járok szemészhez, a mostanin sajnos...