Kettőslátás

10 napja volt szürkehályog műtétem.Közelre tökéletesen látok, viszont távolba nézve kettős látásom van. A másik szemem januárban műtötték, azzal nem volt utána semmi problémám. Lehet, hogy ez a látészavar a műtét utáni enyhe gyulladás és idővel elmúlik, vagy valami más oka lehet? Köszönöm a szíves választ! Pántya Imre

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza kettőslátás témában

Tisztelt kérdező! Ennyire rövid idő általában még nem elegendő az szervezetnek az új helyzet megszokásához. Kicsit még türelemmel kell lenni, és majd a következő kontrollon említse meg, ha odáig nem múlik el magától. Ha fokozódnának esetleg a panaszok akkor hamarabb jelenjen meg a kontrollon.

Kérdés: 2012. június 28., 08:49; Megválaszolva: 2012. június 30., 11:11
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Homályos látás, szemfáradtság
Dioptria kérdés
Látásromlás oka így tisztázható?
Áttetsző dudor a szemfehérjén
Látási problémák