Egyensúly, vagy szemprobléma lehet?

Jónapot kívánok! Az a panaszom, hogy kb. egy éve kezdődött nálam a pánikbetegségem, és azóta úgy érzem mintha egyre nehezebben állnék a lábamon, és nehezen tartanám meg az egyensúlyom. Ha egy ideig egy helyben állok, aztán elindulok olyan az első lépés sokszor, mintha puha talajra lépnék. Miután gyaloglok és hirtelen megállok, vagy hirtelen mozdulatot teszek, olyan mintha minden megmozdulna körülöttem. Ha egy pontba nézek megugrik a kép időnként, mintha oldalra néznék egy pillanatra. Az is feltűnt, hogy a bal szemem távolra rosszabbul lát mint a jobb. Nemtudom, hogy ebből mi lehet pszihés alapon, mert elég hipochonder vagyok, és mindent magamra tudok vetíteni. Előre is köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza egyensúlyzavar témában

Tisztelt kérdező! Mindenképp érdemes lenne szemészeti vizsgálatot kérnie. A vizsgálat során ellenőrzik majd objektív módszerekkel, nincs-e szemüveg igénye. Ugyanis a szemüveg hiánya okozhat szemizom fáradást, elmosódott képet és egyéb látás zavart.

Kérdés: 2012. április 20., 20:09; Megválaszolva: 2012. április 24., 08:34
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Áttetsző dudor a szemfehérjén
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok