• szem probléma S. O. S.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        kedvesDr-Nő-Úr! igazából nem nekem hanem anyósomnak(58 éves) van egy elég érdekes és rémisztő problémája a szemével.lasan egy hete napi több alkalommal(ma pl nagyon sürün)bevillan a jobb szeme.ugy mondta:olyan mintha villámlás lenne, igen zavaró és ijesztő.semmi más tünete nincs hányinger szédülés stb...hirtelen jön az a fény mintha lehullna...mi lehet ez? mitől? keressen fel egy szemészt? mit tanácsol? köszönöm elöre is a válaszát! tisztelettel! Katalin.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szemészeti probléma témában

        Kedves Katalin! Mielőbb keressen fel anyósa szemészt, a retinaleválás tünete lehet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 01., 23:28; Megválaszolva: 2012. április 02., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: