• Homályos látás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Nő / Úr! Két napja szörnyű fejfájás tört rám, de csak a jobb oldalon, majd másnap még mindig fájt, de elkezdtem homályosan látni a jobb szememre. Mára a fájdalom már elmúlt, de a homályos látás megmaradt. Elég sokat ülök a számítógép előtt, talán ez is közre játszhat.. nem tudom, de ilyen még soha nem fordult elő. Nem volt semmi probléma a szememmel. Nemrég voltam vérvételen az eredmény kifogástalan volt. Arra azért volt szükség mert a lábszáromon piros kiütések jelentek meg, kaptam rá krémet már halványodik, esetleg köze lehet a kettőnek egymáshoz még is lehet valami vírus, vagy gyulladás? És nem tudom mennyire lehet fontos, de ma jött meg a menstruációm is. Jelenleg Németországban vagyok, egyáltalán hova forduljak milyen orvoshoz és meddig várjak, hogy esetleg elmúlhat ez a homályos látás ami egyébként közelre nem homályos csak távolra, pl: tv, számíógép, messzebb lévő képek, betűk eltorzulnak. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a homályos látás témában

        Kedves Kérdező! A látásproblémájával keresse fel a szemészetet, ne várja meg, amig elmúlik. Lehet, hogy komoly oka van a panasznak, ezt látatlanban nem lehet megítélni. Ha a szemével nincs gond, akkor az ideggyógyászatra kellene elmennie. A lábszárkiütések nincsenek összefüggésben a fejfájással és látászavarral.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 23., 03:52; Megválaszolva: 2012. március 26., 23:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: