• Gyógyszeres kezeléssel nem gyógyítható?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megtudni, hogy valóban szükséges megműteni a szemem? Teljesen el vagyok keseredve mivel egyedül élek és vakon nem tudnám ellátni magam. Gyógyszeres kezeléssel nem gyógyítható?

        Dr. Papp Júlia válasza a szemészeti probléma témában

        Tisztelt kérdező! A javasolt terápiás beavatkozás inkább a tünetek, panaszok mértékének csökkentésére hivatott. A véglagas megoldás sajnos valóban a műtét. Érdemes lenne előtte a szaruhártya betegségekkel foglalkozó szakambulanciát felkeresni, időpontot kérni. Itt mérlegelhetik a műtét szükségességét, időpontját esetleges lézeres beavatkozást.


        Kérdés: 2012. március 21., 09:47; Megválaszolva: 2012. március 23., 14:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: