• Szemgolyó érhálózat

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! Az utóbbi időben (3-4hét) azt vettem észre a szememen, hogy a szemgolyó fehér részén sokkal több az ér (sokkal erezettebb lett) mint volt és így nem szép fehér a szemem hanem kicsit pirosasabb. Megeröltethettem? (konditeremben edzek 3 hónapja) vagy esetleg magas lenne a vérnyomásom? vagy esetleg sokat ütök a monitor előtt? Érídemes-e megpróbálnom valami szemcseppet gyulladás ellen esetleg? Külföldön tartózkodom jelenleg és nem könnyű hazautazni, így első körben szemcseppre gondoltam, amit (ha nem használ) természetesen hazaút és szemorvos követ majd. A válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a erezett szem témában

        A szem megerőltetése, a szem szárazsága, a füst, a száraz levegő, allergének, stb. okozhatják, érdemes a monitor miatt rendszeresen műkönnyet használni, illetve néhány napig gyulladáscsökkentő szemcseppet, nem tudom, hogy az adott országban mi kapható vény nélkül, érdeklődjön a patikában.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 29., 01:27; Megválaszolva: 2012. március 02., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: