• Szemem előtt fekete karikák -.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő. Az én problémám a következő. Pár héttel ezelőtt a jobb szemem alsó és felső szemhéja alatt fényes csikok jelentek meg a sötétben. Utána mintha valami fekete uszó homály lebegne mind a két szemem előtt, ami nem megy el. Vóltam szemészetre attól tarva hogy nehogy a retinával legyen valami baj, csináltak látástéri vizsgálatot, szemfenék vizsgálatot és azt mondta az orvosom hogy retinával nincsen semmi baj, ellenben a szemfenéken lévő kocsnyás rész van meggyérűlve, és ez okozza a panaszomat. Fel irt kétféle cseppt, és kéltféle vitamint, de sajnos az eredmény nem változott. Amelett hogy nagyon idegesiő aggódok hogy nehogy valami komolyab probléma adódjék Előre is köszönöm válaszát. Tisztlettel Gergelyné...

        WEBBeteg szakértő válasza a sötét karikás szem témában

        Tisztelt kérdező! Nagyon örülök, hogy az alapos vizsgálat rendben talált mindent az ideghártyával kapcsolatban. Az üvegtesti határhártya leválás, illetve az üvegtest töredezettsége nem tud azonnal reagálni a kezelésre. Sajnos ezek az életkorral természetesen együtt járó öregedés részének tekinthető. A kezelés célja sok esetben inkább csak a folyamat lassítása.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 10., 08:05; Megválaszolva: 2012. február 13., 16:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: