• Mit tehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        A bal szemem belső sarkában van egy "sárgás.habos kidudorodás, lerakódás" voltam szemészeten flucon szemcseppet és műkönny használatát javasolta az orvos.És megjegyezte hogy ez nem korós elváltozás. De engem mégis nagyon zavar, mert a szemem sárga ettől a a dudortól és abszolut nem szép látvány.És hiába használok bármiféle műkönnyet semmi változást nem veszek észre. A kérdésem, hogy lehet gyógyítani ezt a nem kórós elváltozást, érdeklődni szeretnék hogy lézeres szem klinikán tudják-e gyógyítani ha igen fáj e a beavatkozás? Vagy mit tehetek hova forduljak? Mert ez esztétikailag nagyon csunya és zavar.Válaszát nagyon köszönöm!

        Dr. Papp Júlia válasza a szemészeti probléma témában

        Tisztelt kérdező! A bevett gyakorlatban lézeres beavatkozást nem szoktak a kötőhártya hasonló degeneratív elváltozásainál alkalmazni. (De azért meg lehet érdeklődni közvetlenül a lézeres központban a legújabb lehetőségeket.) Ritkán, ha valóban nagyon feltűnő, zavaró akkor inkább a műtétes út a választható, bár itt pedig a kötőhártya seb gyógyulása hagyhat nyomot.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 04., 11:54; Megválaszolva: 2012. február 07., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: