• Látászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! Látászavarral fordulok önhöz, amelyet kb. 4-5 hónapja fedeztem fel. A jobb szemem jobb szélén és a bal szemem bal szélén egy pontban semmit nem látok. Például ha becsukom a bal szememet és a jobb szememmel nézek egy képet, amelyen pl. egy autó van és nézem a kép hátulját akkor az elejét egy pontban nem látom és ugyan ez a probléma van a bal szememmel is csak ebben az esetben a bal szemem bal sarkában nem látok egy pontban. Próbáltam utánanézni a neten, hogy mi is lehet a probléma és az én tüneteimhez a vakfoltnagyobbodás, a látóideggyuladás valamint SM (Sclerosis multiplex –amit nagyon remélek, hogy nem ez lesz a probléma) betegség tünetei voltak hasonlóak, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ezek a betegségek okozzák. Ezt fordulok önhöz és kérem szépen segítsen nekem, hogy mit tegyek vagy mi lehet a probléma, mert most már aggaszt a dolog.

        Dr. Papp Júlia válasza a látászavar témában

        Tisztelt kérdező! Nagyon fontos lenne a szemészeti műszeres szakorvosi vizsgálat, ugyanis az elvégzett szemfenék vizsgálat, látótér vizsgálat, szemnyomás mérés esetleg OCT vizsgálat után pontosabban lehetne nyilatkozni. Addig ne a legrosszabbra gondoljon!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 30., 20:25; Megválaszolva: 2012. február 02., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: