• Érzem a szemem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tsizstel doktor! 3 nappal ezelőtt azt vettem észre, hogy oldalra nézéskor egy kis nyilaló fájdalmat érzek. De még mindig gyakran érzem a szemem. Továbbra is oldalra nézéskor, illetve hirtelen guggoláskor, felálláskor(gondolom a nyomáskülönbség hatására). A fájdalom fejfájássá is alakilt, később hányingerem is volt. Látásromlást nem tapasztaltam. Mi lehet a gond? Köszönöm a segítséget!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szemmozgás témában

        Kedves Kérdező! Érdemes szemészeti műszeres vizsgálatot kérnie, ellenőrizni szükséges ugyanis a szemnyomást, látóteret, a szemben futó erek állapotát stb. Okozhatja pl. magasabb szemnyomás, gyulladás pl. a szemizmok területén, stb.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 30., 11:24; Megválaszolva: 2012. február 02., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: