• Szembetegség: szivárványlátás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Asztszeretném kérdezni, hogy már nekem több éve fenál a szivárványlátásom és kb fél évente járok szemészeti kontrolra, ahol szemcsep használatát irták elő a mindkét szemembe, hogy ez ha eggyensujban tartja a szemnyomásom értékét akkor lehe-e valószinű hogy elmúlik a szivárványlátásom vagy ez valami más gyógymódot igénye, ugyanis a látótér egyébként anormál határon van! válszt köszönöm tisztelettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a szemészeti probléma témában

        Tisztelt kérdező! A "szivárvány látásnak" elméletileg a szemnyomás és a szem keringésének rendezésével meg kellene szűnnie. Nagyon fontos biztonságosan alacsony szinten tartani a nyomást. A szivárvány látás összefügghet a szaruhártya állapotával is, érdemes lenne ezt is ellenőriztetni.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. január 29., 14:31; Megválaszolva: 2012. február 02., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: