• Hogyan és hol kellene elkezdenem a vizsgálatokat(uveitis)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Először is szeretném megköszönni, hogy válaszolt a kérdésemre és felajánlotta a segítségét. Már nagyon sokat érdeklődtem és kutakodtam, hogy hová kellene mennem, és nekem a debreceni szemészeti klinikát ajánlották. Egy tanárnőt ajánlottak, akinek a rendelésére kértem és kaptam is időpontot, február 6.-ára. Egészségügyi dolgozó révén, azonban vannak némi fenntartásaim a szakrendelésekkel kapcsolatban. Ezért ha a doktornő tudna valami más megoldást, vagy jobb megközelítést szívesen venném a segítségét. Vagy ez jó lesz elindulásnak? Köszönettel:Koós Attiláné-Andrea

        Dr. Papp Júlia válasza a uveitis témában

        Kedves kérdező! A legfontosabb az lenne, ha egy kézben lenne összefogva a kivizsgálás. Esetleg addig a fogorvostól, fül-orr-gégésztől, nőgyógyásztól, rheumatológustól jó volna beszerezni a szükséges papírokat. (Ezeket lehet magánrendelésen is) Csak nagyon fontos, hogy jelezze milyen célból kéri a vizsgálatát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 10., 15:43; Megválaszolva: 2012. január 12., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: