Látásprobléma a jobb szemen

2 hónapja a szememben "szem infarktusom volt". A jobb szememre nem nagyon látok (a látás 0, 5), az infarktus óta nincs javulás. Várható-e javulás? Lehet-e gyógyulni ebből az állapotból amiben most vagyok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza a látásromlás témában

Tisztelt kérdező! Nagyon szűkszavú kérdésre sajnos nem tudok érdemben válaszolni. Fontosak az alapbetegségek - ha vannak - illetve az ezek miatt szedett gyógyszerek. Fontos a korábbi látásélesség, a beavatkozás gyorsasága, az "infarktus" kiterjedtsége, a szem ereinek állapota atb.

Kérdés: 2011. november 03., 18:25; Megválaszolva: 2011. november 06., 10:11
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Begyulladt szem
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?