• PSZICHÉS KERINGÉSI RENDELLENESSÉG?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        39 évesen, ez év januárjában stroke-ot kaptam, nem tudtam beszélni és járni, a jobb arcom lebénult. Azóta 4 keringési rendellenességem volt áprilisban, júliusban kétszer és augusztusban egyszer. A tünetek ugyanazok, mint a januári stroke-nál, csak néhány nap alatt Nootropil infúzióktól elmúlnak. Ezeket-mivel a neurológusok szerint szervi oka nem volt-pszichésnek nyilvánították. Pszichiáterrel kellene megoldanom azt a problémát, -ami szerintem nem pszichés-, eddig sikertelenül. A kórházban hülyének néznek és megaláznak az orvosok, nővérek. ("Maga már megint itt van?") Úgy érzem, sosem voltam szimuláns, és nem okoz örömet a mentőben utazgatás, meg a vidéki kórház lepusztultsága. Mostanában egyre erőteljesebb öngyilkossági késztetéseim vannak. Antidepresszánst nem kapok, mert a pszichiáter szerint ez természetes reakció. Nem tudom, mi lesz a reakciója, ha a családom-gyerekem nincs és nem is lesz-értesíti a halálomról. Egyedül élek és egyedül maradtam a problémáimmal is. Szerintem a TIA nem pszichés, de olyan könnyű ezt mindenre ráfogni. Mit tanácsol?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező! Érdemes a leleteit más szakembernek is megmutatnia, keresse fel a legközelebbi egyetemi klinikai ideggyógyászatát, háziorvos adhat beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 19., 21:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés