• Több betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        édesanyámrol szeretnék kérdezni éssegitséget kérni a gyogyuláshoz nem tudom van e még remény de bizok benne hogy van kb 22 éve kapot vért ezuton kapot fertözött vért amiböl hepatitisz c virus fertözte meg azota már cukor beteg meg agylágyulása van most a tegnapi nap kapott agy infartust a málya álitolag 25százalékos ésszeretnénk segiteni neki hogy gyogyuljon meg pénteken hoztuk haza a korházbol de kézbekellet mozgatuk mert nem bitr meni szomatra ugyanyira rendbejött hogy sétáltatni birtuk meg beszélt röviden fejezte ki magát deviszont vasárnap délelöt mégtudottmagárol de délben ebédeltés utna semi csak férebeszélt ésmegmozdulni se birtugy vituk az ágyba hivtuk az ugyeletet a doktor azt mondta hogy férenyelt utána a mentösök hogysokgyogyszert szedet be az act pedigagy infarktustmutatot az egész csald elvankeseredve szeretnénk hogy gyogyljon meg amenyire csak lehet elmenénka végsökig a gyogyulásért lehet e valamit teni akár it agy külföldön ? májcserével vagy ilyesmive de ha kellene a leletek is akkor elküldöm ja elfelejtetem hogy amonia nagyon sok a vizeletében elöre is köszönöm várom válaszát elkeseredet család.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező! A zavartság, járászavar lehet a májbetegség miatti magas ammóniaszinttől, mely sajnos az agy működését károsítja. Gyógyszeres kezelésre van lehetőség, illetve súlyos esetben májátültetésre. fertőző osztályokon működő májszakrendelést lenne érdemes felkeresni és az ott dolgozó orvos véleményét kikérni, aki a tünetek és az állapot súlyossága alapján a továbbiakról nyilatkozni tud.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 15., 23:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 18:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés