• Stroke után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Feleségemnek másfél éve súlyos srokja volt. Már szépen jár, beszél. Viszont a fejlődésben hátráltatja, hogy mostanában begörcsöl, ha ismerőssel találkozunk, vagy zebrán kell átkelni sok autó között. Ilyenkor úgy látszik, mintha nem tudna menni, pedig normál esetben tempósan, szépen megy. Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel lehetne ezt az állapotot megszüntetni nála, hogy ne hátráltassa a fejlődésben.. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező! Valószínű szorongásból adódik a panasza. Pszichiátrián tudnának neki szorongásoldót javasolni kedvezményesen, vagy a háziorvos támogatás nélkül.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 16., 10:33; Megválaszolva: 2010. november 19., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés