• Lehetseges fájdalom ha bénult a vegtag?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisyteletem'' Édesapem egz fél éve kapott strokot. A jobb oldala lebenult, besyelni sem tud.Pelenkazuk meg minden. A gyogytornánál borzaszto fájdalma van a vegtagokban. Ugy néz ki mindha egy nagy görcsbe lenne. Nagyon nehezen tudjuk kimasziroyni. Másnap ugyan az a helyzet.Fajdalom érzete van, mert kiabálni szokot.Lehetséges ez? Lehet e konyiteni a fájdalmat? Ez az agytrombozis hatása vagy lehet más is? Előre is kőszőnőm a válaszukat, minden jót!!

        WEBBeteg szakértő válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínű, hogy az izmok merevsége, az izületek helyzetének kóros rögzítettsége miatt van fájdalma az édesapjának, vagy pedig azért, mert az agy fájdalom érző központja károsodott. Mindkét esetben van rá gyógyszeres terápia, kérdezzék meg kezelőorvosukat. A rendszeres gyógytorna, masszázs, ha fájdalmas is, hosszú távon segíthet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-30 18:39:09; Megválaszolva: 2010. január 30., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: