• Agyi érgörcs után lehet visszamenni dolgozni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nő! A férjemmel kapcsolatossan szeretnék még kérdezni, akinek multnap leírtam a ct-eredményét, agyiérgörcsel kapcsolatban. Azt szeretném kérdezni, hogy a férjem most jelenleg jol érzi magát, ez lehet attol is hogy ez a betegség többet nem fog megismétlődni? Mennyi erre az esélye? Mivel furoberendezésnél dolgozik, ami nagyon kemény fizikai munka, a doktornő szerint vissza mehet-e ide dolgozni? Köszünettel Előzmény: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/stroke/105819

        WEBBeteg szakértő válasza a stroke témában

        Kedves Érdeklődő! Reméljük, valóban nem ismétlődik meg az agyérgörcs, ha szedi a beállított gyógyszereket.Erre komoly esélyei vannak, de biztost látatlanban nem tudok mondani. Az, hogy tud-e fizikai munkát végezni, főleg attól függ, milyen állapotban van a szíve, maga az agyérbetegség ritkán csökkenti a fizikai erőnlétet, ha nem kíséri bénulás. Ha viszont a férjének legális munkahelye van, akkor az üzemorvosa dönti el, hogy engedi-e dolgozni. Ö viszont általban nem szivesen vállal kockázatot, és gyakran a munkáltató érdekeit nézi. Aktiv életet és teljes jóllétet kívánok!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. március 05., 08:36; Megválaszolva: 2012. március 06., 23:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: