• Túl élhette volna?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesapám, 42 éves korában (idén májusban) stroke-ot kapott. Bevitték a korházba, - azt mondták még pont időbe- ott kapott vérhígítót. Ám az orvosok azt nem vették figyelembe hogy édesapámnak összevoltak szűkűlve az erei ( a dohányzás miatt) így a vérhígító csak rontott a helyzeten...Azt mondták túléli...Másnap közölték velem, hogy megfog halni....aznap este meg is halt. Az lenne a kérdésem, hogy túlélhette-e volna?? Mert én úgygondolom, hogy az orvosok nem tettek semmit érte. (Azonkívűl, magas vérnyomása is volt és bal szívkamra elégtelensége) Kérem válaszoljanak, nem hagy nyugodni édesapám halála, mert szerintem megmenthető lett volna...Nemrégen hallottam hogy egy sportoló is strokot kapott ő a pénze miatt élhette túl, vagy ez hogy működik??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező! Sajnálom, ami édesapjával történt, de a körülmények pontos ismerete nélkül sajnos nem lehet szakértői véleményt mondani. Az adott gyógyszer nevét nem írta le, illetve a körülményeket, így arról sem tudunk információ hiányéban nyilatkozni. Ha úgy gondolja, hogy mulasztás történt az orvosok részéről, kérje igazságügyi orvosszakértő véleményét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 20., 17:33; Megválaszolva: 2011. november 21., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés