Köldöksérv után.

Kedves Doktornő (úr). Azt szeretném megtudni, október 3-án műtöttek köldöksérvvel ujjbegynyi nagyságú.hagyományos műtétvolt.eddig nincs komoly panaszom kicsit feszül szurkál. -az erősebb köhögés, hapcizás okozhat problémát.kiszakadhat a varrat. mikortól nem. -élhetek már szexuális életet.eddig nem mertem. -mikortól lehet fizikai munkát végezni. -emelni. -mikortól mondható hogy gyógyult vagyok. -tornázni hasizmot erősíteni mikortól lehet.és milyen gyakorlatot.nem újulhat ki tőle újra. köszönöm előre is minden válaszát.minden jót kívánok. M.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a köldöksérv témában

Tisztelt Kérdező! A normál fizikai aktivitás végezhető. Az edzés és fizikai munka 4 hét után kezdődhet. A normál fizikai aktivitás nem okozhat problémát a varratokkal. A sexuális életnek nincs akadálya.

Kérdés: 2011. október 26., 16:35; Megválaszolva: 2011. október 27., 10:24
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus