• Műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Egy olyan problémám lenne, hogy engem 2011 februárjában műtöttek, a vakbelemet vették ki, laporoszkópos műtétem volt. A műtét után sokáig ha wc-re mentem nagyon erős szúrást éreztem a bal oldalon lévő sebemnél, az orvos azt mondta, ez el fog múlni, és el is múlt. Viszont most újra szúr, nem csak amikor wc-re emgyek hanem amikor járok akkor is. Ön szerint mit kellene tegyek illetve mi lehet a gondom? Eléggé megijeszt! Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a vakbél témában

        Tisztelt Kérdező! A hasfalon átvezetett trokár helyén kialakult hegesedés okozhat ilyen kellemetlen, semmilyen veszélyt magában nem rejtő tünetet. Helyileg használjon fájdalomcsillapító krémet. Amennyiben tapint is valamilyen elváltozás keresse fel az operáló intézetet.


        Kérdés: 2011. szeptember 27., 17:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.