Hasi sérv műtét urosztómásnak

Húgycsődaganat miattti nagy műtét után egy évvel hasi sérvműtűt, ami 1 év múlva kiújult, jelenleg felnőtt fej nagyságú, az urosztóma alatt.. Most előjegyzett műtét okt.24-re. Mennyire kockázatos és mik a további kilátások.emelés, stb sürgős! , félek a műtéttől

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza sérvműtét témában

Tisztelt Kérdező!

Az ureterostoma működését akadályozhatja, ha nem kerül műtéti megoldásra a sérv. Mindenképpen indokolt a műtét, esetleg háló behelyezése a hasfal erősítése miatt. A műtét technikailag nehezebb, mint egy hasfali sérvműtét, de gyakorlott kezekben nem lesz gond. A további kilátásokról ennyi információ alapján és vizsgálat nélkül nem lehet nyilatkozni.

Kérdés: 2011. szeptember 27., 13:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:40
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus