• Műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Kérdésem a következő lenne: Olvastam sok helyen hogy os lunatum malatia esetén a csipőlapátból pótolják a csontot. Arra lennék kiváncsi hogy mennyi ideig tart ennek az eljárásnak a regenerációja és hogy mennyire nyeri vissza funkcióját a csukló? Lehetséges-e ilyen eljárás után a testépités vagy a fizikai munka? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Bogdán Aurél válasza a mozgászervi panasz témában

        Pontos válaszhoz vizsgálatra lenne szükség, mert az anatómiai viszonyokat fontos lenne ismerni! Általánosságban elmondható, hogy a műtét után kb.2 hónappal már tornáztatható a csukló és ha minden jól megy 4-6 hónap múlva teljes terheléssel használhatja, még a testépítést is folytathatja. A pontos választ operáló orvosától kérje, aki az anatómiai viszonyok ismerete és az általa használandó műtéti technika alapján közelebbit tud mondani.


        Kérdés: 2011. szeptember 23., 21:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 22:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!