• Rekeszsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sajnos közölték velem hogy rekeszsérvem van, gyógyítható? Áruházban dolgozom pult mellett ráadásul alacsony is vagyok, és nem vagyok vékony sem , így nyomódik a hasam gyomrom , amikor előre be kell hajolni a pultba lehet hogy ettől van ?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a rekeszsérv témában

        A rekeszsérvnek több oka is lehet. Leginkább fejlődési rendellenesség, vagy baleset az okozója. A gyógyíthatósága keletkezésének körülményétől és méretétől, valamint az általa okozott tünetektől is függ. Pontos válaszért konzultáljon mellkas, vagy hasi sebésszel.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 07:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: