• Félek!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.úr! Köszönöm a korrekt válaszát! Lenne még egy kérdésem,ha a műtét során bármilyen komplikáció történik értem ezalatt (idegszál ill végbél izom sérül)A későbbiekben az korrigálható e? Pl:! Plasztikával ,vagy nem! Tisztelettel:Erika

        Dr. Bogdán Aurél válasza a farokcsont törés témában

        A tapasztalatok szerint a sérülés fokától függően némileg javíthatók a kiesett funkciók (táplálkozási szokások megváltoztatása, életmódbeli változások, gyógyszeres és torna kezelések), de a korábbi tökéletes és teljes funkció nem állítható helyre a jelenleg ismert technikákkal. Folynak kísérletek új műtéti technikák kifejlesztésére, őssejt technológia alkalmazására, de tudomásom szerint még eredményeset nem sikerült találni, bár erről naprakészebb választ egy általános sebésztől kaphat.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 06:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 20:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: