• Sérvműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! ha lehet arra kérnék választ milyen trombocita szint (szám)felett végik el a műtétet ,az enyém azutóbbi négy hónapban igy alakult 43 ,,53, 66, Ha Önnek is az a véleménye mint a megkérdezett kollégáinak,van-e más megoldás. köszönettel Mayer Gusztáv

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sérvműtét, vérlemezke témában

        Fontos lenne tudni, hogy milyen sérvműtéte lesz, de általános szabály, hogy 80 alatt nem szívesen operálnak. Ezt intravénásan lehet pótolni, általában a műtét előtt.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 03., 08:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 16:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés