• Mi várható?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T, DR-NŐ VAGY DR.ÚR SZERETNÉK KÉRDEZNI UH.VIZSGÁLATTAL KAPCSOLATBAN AHOL 35MM.-S SEPTALT CYSTÁT TALÁLT A VIZSGÁLÓ ORVOS A MÁJAMBAN ÉS JAVASOLTA A ECHINOCOCCUS COMPLEMENT VIZSGÁLATÁT ERRE A VÉRT LEVETTÉK ÉS VIZSGÁLJÁK NEM ÉRTEM MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉG ÉN SEMMIFÉLE ÁLLATOT NEM TARTOK ÉS A HIGIÉNIÁRA NAGYON FIGYELEK ,FOGALMAM NINCSEN HA FERTŐZÉST KAPTAM ,HOL ÉS MIKOR AZ EGY ÉVVEL EZELŐTTI UH .VIZSG NTIV VOLT FÉLEK ,HOGY MI LESZ HA MEG KELL MÜTENI ,MERT SZÍVBETEG VAGYOK ÉS NAGYFOKÚ GYÓGYSZER ALLERGIÁM, EZT A BETEGSÉGET NEM LEHET GYÓGYSZERREL KEZELNI?VAGY VALAMILYEN TERMÉSZETES GYÓGYMÓDJA NINCSEN? ÍGY IS RENGETEG GYÓGYSZERT SZEDEK ÉS MOST MÉG EZ IS ,ÚGY ÉRZEM LELKILEG ÖSSZEROPPANOK KÉREM VÁLASZOLJON KÖSZÖNETTEL

        Dr. Boros Miklós válasza a Echinococcus cysta témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen meg a szerológiai vizsgálat. Amennyiben az echinococcus fertőzés igazolódik a gyógyszeres kezelés mellett műtét is szükséges. Erről természetesen csak a vizsgálati leletek teljes ismeretében tudok nyilatkozni. Ha nem igazolódik a fertőzés követni kell a cysta méretét. A szerológiai eredménnyel legyen egy sebészeti konzultáció nagy centrum sebészeti szakrendelésén.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 15:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: