Húgyhólyagsérv

A HÚGYHÓLYAGSÉRV MÜTÉTNÉL MUSZÁLY ELTÁVOLITANI A PETEFÉSZKET ÉS A MÉHET A RÁKSZÜRÉS ÉS A SZÖVETTAN EREDMÉNYE IS JÓ LETT!

Dr. Tömösváry Zoltán válasza nőgyógyászati műtét témában

Tisztelt Hölgyem!

A hólyagsérvnek több műtéti megoldása lehetséges, erről az orvos és a páciens közösen kell, hogy döntsön. A méhet és és a méhnyakat csak a legsúlyosabb méhelőesésnél kell legtöbbször eltávolítani.

Üdvözlettel:

Dr. Tömösváry Zoltán

Kérdés: 2011. augusztus 12., 13:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 18:26
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Méhsövény műtét
Tisztelt doktor úr/nő! Június 2-án volt egy hiszteroszkópos méhsövény műtétem (a sövény a zárójelentésem szerint "nagy" volt, a méhem 2/3...
cysta laporoskopia
Fekvőbeteg beavatkozás Cystectomia-salpingectomia l.s. Epikrízis nőgyógyászati szűrővizsgálat során észlelt ovarialis cysta műtéti megoldása...
Nőgyógyásztól szeretnék kérdezni!...
Tisztel Dr. Úr/Nő! Anyukámat tavaly műtötték kivették a méhét rá három héttel csomót érzett a jobb lágyékánál. A műtétet végző...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett