• Idegsebészet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Platina lemezeim vannak , a gerincemben 8 alkalommal műtöttek gerincsérvvel

        WEBBeteg Szakértő válasza a gerincműtét témában

        Kedves Kérdező! Mivel korábban ilyen címmel kérdést nem tett fel, és az Ön adatai számunkra ismeretlenek, így nem tudjuk, hogy melyik orvosszakértőnknek címezte ezeket a sorokat. Ha eddig még nem írt, akkor kérjük tegyen fel kérdést is, hogy pontosan arra tudjon szakemberünk válaszolni, amire Ön kíváncsi. Megértését kérve várjuk újabb írását!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 14:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés