• Golfkönyök műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Nő, Úr ! Két hét múlva egynapos golfkönyök műtétet lesz és miután még nem feküdtem műtőasztalon a magam megnyugtatására lenne pár kérdésem: 1., Kb. perces altatásos műtét lesz. Ez azt jelenti hogy intubálásra is számíthatok? 2., A műtétet követőn kb. hány napig nem tudom mozgatni, behajlítani majd a karomat? 3., A műtétet követőn kb. hány napig nem tudok erőt kifejteni vele (pl. vezetni) ? 4., A műtétet követőn kb. hány nap múlva lehet megkezdeni a z óvatos tornásztatását és mikor lehet megkezdni a fokozatos terhelését? 5., Mennyi szokott lenni a teljes felépülési idő? Mit tudok tenni annak érdekében hogy sikeres és komplikációmentes műtét esetében mihamarabb 100%-ban tudjam használni a karomat, kezemet? köszönöm!!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a golfkönyök témában

        Pontos válaszokért kérdezze operáló orvosát. Ő tudja pontosan milyen műtéti megoldást fog alkalmazni, és az Ön által feltett kérdések mind ettől függnek. Az altatás milyenségét egészségi állapota, alapbetegségei és a műtét típusa határozza meg. Ez az egyszerű bódításon át, a maszkos altatástól a tubussal történő altatásig bármit magába foglalhat.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 31., 17:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: