• Zsírcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Találtam lapockám szélén egy csomót ami nagyon fáj is és kisugárzik a hónom aljába de ott nincs semmi. Elmentem a körzeti orvoshoz,ő azt mondta,hogy valószínű zsírcsomó,de itt azt olvasom,hogy az nem fáj.Mi lehet ez?Ultrahangra csak 3 hónap múlva kaptam időpontot,és addig? Köszönöm ,

        Dr. Bogdán Aurél válasza a zsírcsomó témában

        A zsírcsomó önmagában valóban nem fájdalmas, de ideget nyomva intenzív panaszokat okozhat. Ha az ultrahang megerősíti ezt a diagnózist és továbbra is fájdalmas, akkor célszerű a csomót eltávolíttatni. Addig fájdalomcsillapító kenőcsök segíthetnek.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 25., 10:08; Megválaszolva: 2011. július 26., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: