• Rejtett here miatti műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! 6 éves kisfiamnak a nyáron here-műtétje lesz, mert mindkét oldalon csak időnként található meg a heregolyó, általában fent van vagy ingerre felugrik. Azt szeretném megtudni, hogy a műtét után mire számíthatunk? Mennyire lesznek fájdalmai, illetve a műtétet követően hány hétig és milyen mértékben kell kímélő életmódot folytatnia? Köszönettel.

        Dr. Boros Miklós válasza a rejtett here témában

        Tisztelt Kérdező! A műtétet követően lesznek fájdalmai, ami gyorsan fog csökkeni és pár nap múlva úgyanúgy fog szaladgálni. Arra kell vigyázni, hogy a műtéti területet ne üsse meg és nem mehet vízbe 2-3 hétig. Jelentős korlátozásokat nem kell alkalmazni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 02., 16:13; Megválaszolva: 2011. július 04., 17:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés