• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! Legutóbb írtam önöknek és akkor kértek egy részletes tájékoztatást,nos szeretném elmondani,hogy a páromnak most volt egy béltályog műtétje,ami a vese és a máj között alakult ki.Sikeresen megműtötték csak még a gennyesedés még mindig fenn áll nála sajnos.azért írok önöknek hogy többet tudjak meg a gyors gyógyulásáról,mert nagyon szenved szegény,és nem tudják megmondani az orvosok sem,hogy Chrom beteg,vagy pedig a vakbele termeli a gennyesedést. Kérem segítsen ebben nekünk,hogy többet tudjunk meg. Köszönöm előre is! Tisztelettel Hegedűs János

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi tályog témában

        Tisztelt Kérdező! Ennyi információ alapján nem lehet egyértelmű tanácsokat adni. A Chron betegség diagnózisát vastagbél tükrözéssel lehet megerősíteni. A féregnyúlvány eltávolítása a másik betegséget megoldja és a tályog a műtét és a kezelés hatására gyógyul. Amennyiben nem javul a Chron valóban felmerül. Lássa gasztroenterológus, ha indokolt, emiatt konzultáljanak a kezelőorvossal.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 15., 10:17; Megválaszolva: 2011. június 17., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: