Érdeklődés

Üdvözletem! Legutóbb írtam önöknek és akkor kértek egy részletes tájékoztatást, nos szeretném elmondani, hogy a páromnak most volt egy béltályog műtétje, ami a vese és a máj között alakult ki.Sikeresen megműtötték csak még a gennyesedés még mindig fenn áll nála sajnos.azért írok önöknek hogy többet tudjak meg a gyors gyógyulásáról, mert nagyon szenved szegény, és nem tudják megmondani az orvosok sem, hogy Chrom beteg, vagy pedig a vakbele termeli a gennyesedést. Kérem segítsen ebben nekünk, hogy többet tudjunk meg. Köszönöm előre is! Tisztelettel Hegedűs János

Dr. Boros Miklós válasza hasi tályog témában

Tisztelt Kérdező!

Ennyi információ alapján nem lehet egyértelmű tanácsokat adni. A Chron betegség diagnózisát vastagbél tükrözéssel lehet megerősíteni. A féregnyúlvány eltávolítása a másik betegséget megoldja és a tályog a műtét és a kezelés hatására gyógyul. Amennyiben nem javul a Chron valóban felmerül. Lássa gasztroenterológus, ha indokolt, emiatt konzultáljanak a kezelőorvossal.

Kérdés: 2011. június 15., 10:17; Megválaszolva: 2011. június 17., 13:04
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Hasi tályog
Tisztelt Szakértő! Szeretnék Érdeklődni a Nagynénémnek tályogot találtak a hasában 5-6cm-es. Műteni kell, de van neki tüdőtágulata, amely...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...