• Sérv lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy 4 éves kislányom alhasán,jobb oldalon egy 2-2,5 cm átmérőjű kék folt jelent meg egy hete. Azt hittem beütötte,de azt mondja nem. Nyomkodtam ,de nem fáj neki. Majd tegnap (6. napon) ismét nyomkodtam neki,mert idegesített,hogy nem múlik, és most már egy kis borsónyi csomót érzek a bőre alatt,nem látszik,csak nyomásra tapintható. De nem fáj neki az sem. Egyéb tünete nincsen,mikor megjelent a folt,meg volt fázva,de már meggyógyult.Nem tudom ez számit-e.Valamint székrekedése van születése óta(3-4 naponta van széklete),Sem a sok gyümölcs,innivaló,sem a hashajtó nem segített rajta.Sérv lehet? Mit tudok tenni?Válaszát előre is köszönöm,Angéla

        Dr. Boros Miklós válasza a sérv témában

        Tisztelt Kérdező! Ez inkább valóban egy trauma, ütés után kialakult elváltozás lesz. A leírás alapján a sérv kizárható. Helyileg alkalmazzon gyulladáscsökkentő krémet. Amennyiben 7-10 nap alatt nincs javulás keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 11., 17:53; Megválaszolva: 2011. június 14., 21:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés