T. Dr. Boros Miklós

Az lenne a kérdésem akkor ön szerint nem lessz olyan, hogy elaltatnak és megáll a szivem meghalok, vagy többet nemkelek fel? Azt letudja írni esetleg milyen esetekben szokott ilyen bekövetkezni? Vagy egyáltalán szokott-e ilyen lenni? Nagyon félek csak ez miatt nem mentem el műtétre már 10 éve van sérvem. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a Műtét témában

Tisztelt Kérdező! Előkészített műtét esetén az altatási problémák esélye 1 % alatti. Aggodalma alaptalan, a műtétet ne halogassa tovább.

Kérdés: 2011. május 29., 21:50; Megválaszolva: 2011. június 01., 09:40
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus