• Újranőhet a pajzsmirigy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Úr! 2 évvel ezelőtt távolították el a pajzsmirigyemet (mindkettőt) papilláris carcinoma miatt. Azóta rendben vagyok, viszont a tegnapi ultrahang eredmény azt jelzi, hogy bal oldalon csonk látható, ami 14x5,5x7 mm-es. Létezik, hogy újra nőni kezdett, egyáltalán lehetséges ez? A pajzsmirigyhormonok a labor szerint a normális tartományban vannak. 150 mikrogr.-ot szedek naponta. Nagyon várom megtisztelő válaszát. Tisztelettel: Edit.

        Dr. Boros Miklós válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben mindkét lebeny teljes egészében kivették nem lehet a leírt helyen pajzsmirigy. Amennyiben nem volt teljesen komplett a műtéti eltávolítás egy kis részből kifejlődhetett az ultrahang által látott pajzsmirigy. Járjon rendszeresen gondozásra.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 11., 09:44; Megválaszolva: 2011. április 14., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: