Érdeklődnék a leszázalékolásról

Üdvözlet! Én a párom miatt érdeklődnék! Le lehetne e százalékoltatni? Az elmult pár évben rosszullétek gyötörték ezért heteket hónapokat nem tudott dolgozni. Az orvosok nem tudják az okát idegkimerültségre fogták! Xanax gyógyszert írtak fel neki! Sokat fájt a gyomra mire 1 hete erős hasi fájdalomra gyanakodtunk! Ugyanis gyerekkorában már volt egy bélcsavarodása.Kórházba került és megműtötték. Ahol kiderült hogy az egész vékonybele levot tapadva, és valószínü a gyerekkori műtétnél is elrontottak valamit! Most már javulgat a kórházban de volt pár probléma! Azt kérdezném mivel most elég komoly műtétje volt és hosszú lessz a felépülés lehetne e kérni a leszázalékoltatását! Rossz egészségi állapotra való tekintettel! Ő 28 éves szakács végzettséggel.Előre is köszönöm válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a műtét témában

Tisztelt Kérdező! A munkaképesség csökkenést egy bizottság állapítja meg, melynek alapja a korábbi zárójelentések és a jelenlegi kezelést végző orvosok szakvéleménye. A bizottság meg is fogja vizsgálni. Az esélyekről nem lehet nyilatkozni, hiszen nem áll rendelkezésre elég információ és nem is lehet egy bizottság véleményét előre megmondani.

Kérdés: 2011. április 03., 20:37; Megválaszolva: 2011. április 06., 13:02
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus