Érdeklődnék a leszázalékolásról

Üdvözlet! Én a párom miatt érdeklődnék! Le lehetne e százalékoltatni? Az elmult pár évben rosszullétek gyötörték ezért heteket hónapokat nem tudott dolgozni. Az orvosok nem tudják az okát idegkimerültségre fogták! Xanax gyógyszert írtak fel neki! Sokat fájt a gyomra mire 1 hete erős hasi fájdalomra gyanakodtunk! Ugyanis gyerekkorában már volt egy bélcsavarodása. Kórházba került és megműtötték. Ahol kiderült, hogy az egész vékonybele levot tapadva, és valószínü a gyerekkori műtétnél is elrontottak valamit! Most már javulgat a kórházban, de volt pár probléma! Azt kérdezném mivel most elég komoly műtétje volt és hosszú lessz a felépülés lehetne e kérni a leszázalékoltatását! Rossz egészségi állapotra való tekintettel! Ő 28 éves szakács végzettséggel. Előre is köszönöm válaszukat!

WEBBeteg Szakértő válasza műtét témában

Tisztelt Kérdező! A munkaképesség csökkenést egy bizottság állapítja meg, melynek alapja a korábbi zárójelentések és a jelenlegi kezelést végző orvosok szakvéleménye. A bizottság meg is fogja vizsgálni. Az esélyekről nem lehet nyilatkozni, hiszen nem áll rendelkezésre elég információ és nem is lehet egy bizottság véleményét előre megmondani.

Megválaszolva: 2011. április 06.

Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet

Hangszál.polip mütét után
Tisztelt Dr Úr! Az előző kérdésemhez még szeretném meg kérdezni, hogy a füleim is fájnak, a fejem szinte állandóan! Sokat szenvedek! mellékelem a zárót...
Hangszál.polip mütét után
Tiszrelt Dr Úr Egy hete műtöttek hangszál polippal még mindig nagyon fáj, fáj a fülem.is , a fejem. Már nagyon elkeseredtem, semilyen tanáccsal nemmláttak...
Parotis műtét után
Tisztelt Doktor Úr! Lassan két hete (február 21.-én) parotis műtéten estem át, mely során egy jóindulatú, 2 cm-es retenciós cystát távolítottak el a bal...
Kezelés várható és milyen?
Üdvözlöm! Édesapámat augusztus 11-én műtötték, jobb alsó tüdő lebenyből vettek ki és még nyirokcsomókat, amiket látott a dr Úr, hogy nem jók. Megjött a...
Nyitott arcüreg Fess műtét
Köszönöm szépen a választ a kérdésemre! Viszont volna egy kis problémám aug. 10re várom a menstruációmat. A Fess műtétem arcüreg aug. 13-án lesz. A...
Csont áttéttel melldaganat műthető?
Tisztelt Dr.Úr! 2019.augusztusban csomót tapintottam a jobb mellem külső határaban. Vastag tűs biopszia után 2.5 cm X9.6 mm Kétgócú tripla negatív...