Jó lenne tudni

azt szeretnem megtudni hogy a vegbel zaroizma meglazult vagy a helytelen torles miatt vagy nem tudom de egy kicsit le log a bor az egyik reszen mint egy borsszem nem lehet aranyer mert nem faj csak zavaro hogy ott van kerem segitsenek koszonom

WEBBeteg Szakértő válasza aranyér témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet jóindulatú bőrnövedék, vírus okozta szemölcs, de fájdalmat, panaszt nem okozó aranyér is. Ennek eldöntése fizikális vizsgálat nélkül nem lehetséges, márpedig a kezeléshez ez nélkülözhetetlen. Keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2011. március 27., 11:02 ;Megválaszolva: 2011. március 29., 11:23
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Aranyér probléma
Üdvözlöm! Régóta kínlódok az aranyértől! Aranyércsomóim vannak amik kitüremkednek néha fáj és viszket. Nem vérzik, viszont néha nagyon fáj...
Külső aranyér
3 éve Csatár doktornő kivágta egy trombotizált aranyerem. Azóta a túloldalon van egy kicsi a terhesség óta. Azt szeretném tudni, hogy amikor...
Aranyér hasmenéses vírus után
Tisztelt Doktor úr, Erős székelés után láttam hogy a WC papíron véres elénk piros csíkok vannak, egy darabig nem lehet semmit érezni a szorító...